Försäkringsskador

Heltäckande försäkring trygghet vid försäkringsskador

Brand i hemmet, översvämning i källaren eller hussvamp i väggen: Att äga hus innebär att oväntade saker händer. Först och främst gäller det att som hus- och fastighetsägare se till att ha en bra och heltäckande försäkring. Försäkringen innebär att du kan få ersättning och stöd att återställa och reparera fastigheten när olyckan har varit framme. Tänk dock på att se till att vara uppdaterad om hur ditt skydd ser ut och vad som händer om villkoren skulle ha förändrats. Ett gott råd är därför att titta över hemmets försäkringsskydd med jämna mellanrum. Vissa försäkringsbolag erbjuder också årliga genomgång av ditt hus för att hitta svaga punkter som genom renovering i tid kan förebygga onödiga olyckor. Vill du diskutera eventuella förebyggande åtgärder är du alltid välkommen att kontakta oss!

Återställning och reparation – få trygg hjälp vid försäkringsskador

När olyckan har hänt är det viktigt att så snabbt som möjligt göra en skadeanmälan hos försäkringsbolaget. Efter att skadan är utredd och det finns beslut om ersättning så kan hantverkare kallas in för att återställa och reparera. Knuts Bygg har stor erfarenhet av att hantera försäkringsskador. Under åren har vi arbetat med alltifrån vattenläckor, fukt- och mögelskador, till brännskador, förstörelse vid inbrott och skador vid oväder. Det innebär att vi kan hjälpa dig som har en liten skada, men också dig som är fastighetsägare med hyresrätter som har råkat ut för mer omfattande skador i flera lägenheter eller bostäder. Tillsammans med dig och försäkringsbolaget hittar vi rätt väg till att bygga upp en ny trygghet och ett beboligt och trivsamt hem igen.

Välj kunskap och kreativitet vid försäkringsskador

Försäkringsskador är oväntade händelser som ingen önskar sig, men är också en möjlighet att förändra hemmet. När skadan är skedd och ska repareras innebär det ofta att frågor kring andra förbättringar eller justeringar som kanske börs göras också blir aktuella. Kanske finns det områden som är eftersatta som nu blir mer akuta, eller så handlar det om att utnyttja ett tråkigt tillfälle till att göra större renoveringar. Oavsett så får du möjlighet att använda våra erfarna och kreativa hantverkare att diskutera olika lösningar med. Genom att vara ett byggföretag som behärskar alla typer av byggnationer och kan du få hjälp med allt från att lägga golv, flytta väggar, omfattande isoleringsarbeten och renovera badrum eller kök. Med ett stort kontaktnät och erfarenhet får du stöd och hjälp i alla delar av processen.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss för mer information