Jobba med oss

När vi frågar medarbetarna vad som är roligast med att jobba på Knuts Bygg AB, så är det just kollegorna. Vi är cirka 15 medarbetare som har roligt på jobbet. Vi är också stolta över att så många väljer att jobba hos oss, ibland ett helt arbetsliv. Det gör också att vi har en bra mix av ”veteraner” och nyskolade hantverkare. Den äldre generation lär den yngre, och ibland även tvärt om. För vi tycker att det är väldigt roligt med nytt blod också. Så välkommen med din ansökan!


Om Knuts Bygg AB

I över 80 år har vi byggt Älvdalen, ja, och en hel del utanför kommungränsen också. Vi har slipat golv, byggt simhallar och lagt tak. Renoverat badrum och byggt lägenhetshus. Och efter 80 år så är det fortfarande lika roligt och inspirerande. Att se projekt växa fram, och lämna över till nöjda kunder, det ger oss drivet. Nu är vi också några nya delägare i företaget. Och vi kommer att fortsätta bygga Älvdalen, minst 80 år till. 

Vi söker snickare! Tveka inte att höra av dig!


Om tjänsten

Fjällvärlden är en viktig arena för oss, vi har byggt fjällstugor sedan 70-talet och just nu har vi flera roliga projekt på gång i både Idre och Grövelsjön. Vi behöver även stärka upp vår byggserviceavdelning i Älvdalen. Vi älskar variationen, mellan de olika orterna och mellan de olika jobben – vi tror att du också gör det.
Vi tror också att du tycker om att jobba i ett härligt team, många av våra medarbetare har jobbat hos oss länge, jättelänge faktiskt. Och så har vi såklart en mängd nya stjärnor, och det är vi väldigt stolta över, att flera generationer trivs hos oss och har roligt tillsammans. 
Du kanske har jobbat många år som snickare, eller precis utbildat dig. Hur som helst, så lär vi dig det du inte kan. Det viktiga är att du har drivet och viljan.


Välkommen att bli en av oss, vi ser fram emot det!
  • Tjänsten är tillsvidare med 3 månaders provanställning
  • Urval sker löpande
  • Krav: Körkort, yrkesbevis som träarbetare, meriterande om man har jobbat några år inom bygg.
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • Tjänsten utgår från Älvdalen


Vill du veta mer om tjänsten, företaget eller lämna en ansöka? Kontakta: andreas@knutsbygg.se