Golv- och mattläggning

Välj golvläggare som ser detaljerna

Heltäckningsmatta, parkettgolv, trägolv, klinker eller laminat – det finns många sätt att skapa vackra och tåliga golv. Hos Knuts Bygg kan du få hjälp med både stora och små golvuppdrag. Med professionella golv- och mattläggare är du säker på att du får tillgång till ett yrkeskunnande som hanterar materialet rätt och gör ett grundarbete som inte bara resulterar i ett snyggt golv, utan i ett golv som ligger still, inte drabbas av fukt, passar väl mot trösklar och listor, är jämnt lagt utan glipor eller misspass i mönster. För oss är alla detaljer viktiga, och vi vet vilken påverkan de har på slutresultatet. Välj golvläggare med många års erfarenhet av att installera och förbereda för golvvärme, kan golvisolering, spärra mot fuktvandring och jämna av med flytspackel. Allt det som behövs för att du ska få ett perfekt nytt golv.

Hållbar golvrenovering gör gamla golv nya

Funderar du på att slipa om ett parkettgolv eller vill bevara ett slitet trägolv? Med rätt erfarenhet och en skicklig golvläggare kan ditt golv renoveras som nytt igen. Att slipa om ett golv är ett sätt att minska onödig konsumtion och bevara det som redan finns. Hos oss kan du få hjälp med golvslipning som ser till att lyfta fram alla detaljer och varsamt ger golvet en vacker yta. Efter slipning finns det många möjligheter att skapa ett nytt rum med hjälp av målning, lackning, betsning, oljning eller vaxning. Vad som passar beror på träslag, rum, användning och vilken känsla du vill att golvet ska ge till rummet. Prata med oss, så ger vi råd!

Rätt matta ger rummet rätt känsla

Mattläggning för kontor, personalkök, tvättstuga eller sovrum – alla rum är lika viktiga för oss. Med erfarenhet och effektivitet får du rätt matta på plats snabbt och enkelt. Välj hantverkare som både har de senaste kunskaperna inom material och teknik och många års mattläggning i händerna. Det ger det bästa resultatet, men gör också att du kan få hjälp att hitta den matta som passar rummet bäst. Material slits olika och behöver olika underhåll för att hålla under lång tid. Du kan alltid fråga oss om råd, så att du hittar den lösning som passar dina behov bäst.

Hitta ditt kvalitetsgolv hos Knuts Bygg

Allt du behöver finns hos oss. Välj mellan kvalitetsgolv från märken som Tarkett, Golvgrossisten och Forbo/Forshaga. Självklart har Knuts Bygg också ett stort utbud av mattor och golvläggningsmaterial.


Kontaktuppgifter

Kontakta oss för mer information