Byggservice

Få hjälp med stort och smått av Knuts Bygg

Behöver du flytta en vägg, hjälp att putsa en trädgårdsmur eller laga sprickor i en fasad? Eller är det dags att lysa upp trädgården bättre med utomhusbelysning? Det är en god investering att kontinuerligt underhålla hemmet. Det gör att du i tid, innan normalt slitage blir större skador, kan skydda ditt hem. Samtidigt investerar du i husets värde samtidigt som du ökar trygghet och trivsel. Oavsett om det rör sig om att reparera ett uthus som tappat takpannor i höststormar eller slipa upp ett parkettgolv kan du enkelt hitta skickliga hantverkare hos oss. Efter över 80 år i byggbranschen har vi ett stort kontaktnät av underleverantörer som kan bistå med sitt yrkeskunnande och snabb tillgänglighet. Det ger dig flexibilitet och hjälp precis när du behöver det.

En kontakt ger säker byggservice

När du anlitar Knuts Bygg får du inte bara tillgång till all vår erfarenhet av tidigare uppdrag och arbeten, du får också en enda kontakt. Du gör en beställning – och vi sätter ihop alla delar och genomför uppdraget. Det betyder att vi garanterar att alla delar i processen utförs med kvalitet och kunnande som gör att resultatet håller vad vi lovat. Genom en kontakt blir det också mindre arbetet för dig med samordning, uppföljning, kontroll och säkerställande av att kommunikation går fram. Allt det tar vi hand om och håller en löpande dialog med dig under projektets gång. Tillsammans sparar vi tid, pengar och minskar risken för missuppfattningar och onödiga väntetider.


Byggservice för fastighetsägare och industrier

Äger du fastigheter, sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening och behöver hjälp med löpande underhåll och reparationer i hyresrätter eller bostadsrätter? Driver du någon form av industritillverkning, livsmedelsproduktion eller har verkstadslokaler som behöver kontinuerlig översyn för att säkra att produktionen kan löpa trygga och säkert? Hos kan du få hjälp av skickliga hantverkare som hjälper till att se över och reparera vid behov. Genom ett långsiktigt samarbete får du en partner som förstår din verksamhet, känner till dina lokaler och kan se till att minska risken för slitage som i det långa loppet kan påverka affärsverksamheten negativt.


Kontaktuppgifter

Kontakta oss för mer information