Anlita oss

Vi bygger Älvdalen

Vi vet vad vi gör och vi älskar det vi gör. Det är förmodligen därför vi har så nöjda kunder. Vi har bred kometens inom bygg, och hjälper dig med både renovering och nybyggnation. Tillsammans med Norrdala Bygg AB driver vi Älvdalsgruppen. Ett bolag där vi tillsammans kan erbjuda många och de bästa hantverkarna för att producera stora jobb tillsammans. 

Nybyggnation

Drömmer du om att bygga nytt? Vi vet hur härligt det är att se sitt drömprojekt växa fram, från första lilla skiss till sista skruv. Vi vet vad du ska tänka på och underlättar processen för dig, oavsett om du drömmer om en vedbod eller en villa. Vi har hjälpt många att förverkliga sina byggdrömmar, kontakta oss gärna för ett första idémöte så ser vi till att du går i mål.

Om- och tillbyggnation

Är det dags att bygga ut eller bygga om? Små detaljer kan göra stor skillnad och skapa nya möjligheter. Vi delar gärna med oss av vår kunskap. Och våra hantverkare har lång erfarenhet och ruvar på många idéer. 

Försäkringsskador

Brand i hemmet, översvämning i källaren eller hussvamp i väggen: Att äga hus innebär att oväntade saker händer. Tillsammans med dig och försäkringsbolaget hittar vi rätt väg till att bygga upp en ny trygghet och ett beboligt och trivsamt hem igen.

Byggservice

Visste du att vi erbjuder byggservice? Att underhålla sitt hus och sina byggnader är en god investering för framtiden. Vi samarbetar med flera underleverantörer, och kan därför erbjuda dig en helhetslösning. Hör av dig så kan vi tillsammans se över din fastighet och göra en plan underhåll, så kan du lägga tid på andra saker.

Golv- och mattläggning

Vad ska man tänka på när man lägger nytt golv? Vi vet. Vi är leverantör av flera märken och kan guida till till rätt val. Heltäckningsmatta, parkettgolv, trägolv, klinker eller laminat? Det finns många sätt att skapa vackra och tåliga golv. Vi är leverantör av flera märken och kan guida till till rätt val. Vi är dessutom experter på att lägga in golv, välkommen att anlita oss.
Klicka in dig hos några av våra golvleverantörer för mer inspiration:
  * Tarkett 
  *  Berry Alloc
  *  Forbo