Om Knuts Bygg AB

Byggföretag i Älvdalen

Om oss

I över 80 år har vi byggt Älvdalen, ja, och en hel del utanför kommungränsen också. Vi har slipat golv, byggt simhallar och lagt tak. Renoverat badrum och byggt lägenhetshus. Och efter 80 år så är det fortfarande lika roligt. Att se projekt växa fram, och lämna nöjda kunder, det ger oss drivet. Vi kommer fortsätta bygga Älvdalen, minst 80 år till.

Knuts Bygg AB

Knuts Bygg AB är ett familjeägt byggföretag som grundades 1938 av Anders Knuts. Nu tar en ny generation över, med samma mål och samma drivkraft. Att bygga Älvdalen, att ha roligt tillsammans och skapa nöjda kunder. Och självklart, att se till att medarbetarna trivs – många har jobbat hos oss sedan de gick ur skolan, för en del är det över 40 år, för några bara några få. Som ni förstår så har vi massor av kunskap på Knuts Bygg AB, och vi slutar aldrig få nya idéer. 

Kontaktuppgifter

Knuts Bygg AB
Box 53
​​​​​​​796 22 Älvdalen
​​​​​​​
Telefon växel: 0251-414 90
E-post: info@knutsbygg.se

Medarbetare

Göran Larsson

VD, kvalitetsansvarig
0251-414 91
goran@knutsbygg.se

Andreas Olsson

Kalkyl. Platschef
0251-414 92
andreas@knutsbygg.se

Anders Larsson

Arbetsledare
0251-416 30
anders@knutsbygg.se  

Anne-Maj Graf

Admin, uth. av lägenheter
0251-414 90
info@knutsbygg.se    

Daniel Wallin

Sven-Erik Pettersson

Fastighetsskötare

Gunnar Persson

Snickare

Stefan Andersson

Snickare

Mats Alm

Lager/Maskinförare

Lars-Olov Pettersson

Snickare

Lennart Rytter

Snickare

Tore Backsell

Snickare

Per Backman

Snickare

Historia

80 år av hammarslag som byggt Älvdalen. Vid vårt 80-årsjubileum tog vi fram en folder och en film om våra 80 år. Läs och se om vår spännande historia, om vår härliga medarbetare och om alla våra projekt genom tiderna.

Älvdalsgruppen

Tillsammans med Norrdala Bygg AB driver vi Älvdalsgruppen AB. Tillsammans erbjuder vi Älvdalens bästa hantverkare och har producerat många byggnader tillsammans, och det ska vi stolt fortsätta med.

Axplock av jobb utförda av Älvdalsgruppen

​​​​​​​
2018 Dragspelslunden, hyresbostäder Norra Dalarnas Fastighets AB
2009 Ombyggnad av sessionssal, Älvdalens Kommun 
2008 Ombyggnad för Båthusströmmens kraftstation
2004 Skiduthyrning, Fjätervålen
2003 Askebyn på Idre Fjäll
2000  Idre Bygdegård
1995 Ridhus i Älvdalen
1992-1993 Älvdalens Sim & Ishall

Jobba med oss

När vi frågar medarbetarna vad som är roligast med att jobba på Knuts Bygg AB, så är det just kollegorna. Vi är cirka 15 medarbetare som har roligt på jobbet. Vi är också stolta över att så många väljer att jobba hos oss, ibland ett helt arbetsliv. Det gör också att vi har en bra mix av ”veteraner” och nyskolade hantverkare, erfarenhet är en viktigt på Knuts Bygg. Den äldre generation lär den yngre, och ibland även tvärt om. För vi tycker att det är väldigt roligt med nytt blod också. Så välkommen med din ansökan!

Sponsring

Älvdalens Kommun är vår arena, det är här vi bygger för framtiden. Det är viktigt att vi som bor här trivs, och det är viktigt att fler flyttar hit. Och vi är övertygade om att ett rikt föreningsliv är en viktig del för att  trivas, både för stora och små. Så att sponsra föreningslivet har varit en självklarhet för oss, i över 80 år. Vi är stolta sponsorer för flera föreningar.