Om Knuts Bygg AB

Byggföretag i Älvdalen

Knuts Bygg AB

Knuts Bygg AB är ett familjeägt byggföretag som grundades 1938 av Anders Knuts. Nu tar en ny generation över, med samma mål och samma drivkraft. Att bygga Älvdalen, att ha roligt tillsammans och skapa nöjda kunder. Och självklart, att se till att medarbetarna trivs – många har jobbat hos oss sedan de gick ur skolan, för en del är det över 40 år, för några bara några få. Som ni förstår så har vi massor av kunskap på Knuts Bygg AB, och vi slutar aldrig få nya idéer. 

Kontaktuppgifter

Knuts Bygg AB
Box 53
​​​​​​​796 22 Älvdalen
​​​​​​​
Telefon växel: 0251-414 90
E-post: info@knutsbygg.se

Historia

80 år av hammarslag som byggt Älvdalen. Vid vårt 80-årsjubileum tog vi fram en folder och en film om våra 80 år. Läs och se om vår spännande historia, om vår härliga medarbetare och om alla våra projekt genom tiderna.

Älvdalsgruppen

Tillsammans med Norrdala Bygg AB driver vi Älvdalsgruppen AB. Tillsammans erbjuder vi Älvdalens bästa hantverkare och har producerat många byggnader tillsammans, och det ska vi stolt fortsätta med.

Axplock av jobb utförda av Älvdalsgruppen

​​​​​​​2019/2020 Lägenhetshus Idre Fjäll. Idre Skiers Lodge. 15st BRF lägenheter.
2018 Dragspelslunden, hyresbostäder Norra Dalarnas Fastighets AB
2009 Ombyggnad av sessionssal, Älvdalens Kommun 
2008 Ombyggnad för Båthusströmmens kraftstation
2004 Skiduthyrning, Fjätervålen
2003 Askebyn på Idre Fjäll
2000  Idre Bygdegård
1995 Ridhus i Älvdalen
1992-1993 Älvdalens Sim & Ishall

Sponsring

Älvdalens Kommun är vår arena, det är här vi bygger för framtiden. Det är viktigt att vi som bor här trivs, och det är viktigt att fler flyttar hit. Och vi är övertygade om att ett rikt föreningsliv är en viktig del för att  trivas, både för stora och små. Så att sponsra föreningslivet har varit en självklarhet för oss, i över 80 år. Vi är stolta sponsorer för flera föreningar.